Магазин за Ортопедични стелки, Технически помощни средства, Ортези Плевен

Медис М телефон
0884 944 222
Начало » Услуги
ортопедични стелки FootBalance

100% по мярка за 10 минути

изработка на стелки Footbalance

Предимството, което ни отличава на пазара е в това, че можем да предложим на своите клиенти изработка на ортопедични стелки. Това може да се случи в нашите обекти само за 10 минути. Необходимо е да ни посетите, където ще се погрижим за Вашия дискомфорт.

Редица са клиентите ни, които смятат, че имат проблеми със ставите или е вследствие на ежедневен спорт натоварването в краката. Не винаги е така. Но затова е необходимо да се направи точен анализ на Вашите стъпала. При нас това е напълно възможно.

Ще получите специализирано мнение в следствие на задълбочен анализ на стъпалата. Непосредствено след него само за 10 минути може да имате Решението на вашия ежедневен проблем – 100% ортопедични стелки на FootBalance.

Прегледите при нас са БЕЗПЛАТНИ за всеки поръчал изработка на ортопедични стелки в нашите магазини.

FootBalance
настройка и продажба на слухови апарати Плевен

Настройка на слухови апарати

Нашата мисия е да помагаме на хората в неравностойно положение. В тези редици се нареждат и хората с влошен слух, които са го загубили поради редица причини.
Обръщаме се най-искрено към тях- позволете ни благодарение на модерните технологии да допринесем да се докоснете до звуците на птиците и тембъра на хората.

Ние от Медис – М, предлагаме висококачествени апарати за хора с увреден слух на известни марки утвърдени на Европейския пазар. Необходимо е само да преминете през няколко лесни стъпки и ще се уверите, че вече сте напълно пълноценен човек.

тестов период за слухови апарати

Тестов период от 14 дни

При закупуването на слухов апарат от нашите магазини имате право на пробен период от две седмици, за да се уверите дали това е вашият успешен и разбира се ефикасен избор.

Ако след установения срок слуховият апарат не отговаря на Вашите очаквания, той може да бъде върнат и цялата сума ще Ви бъде възстановена.


До 4 години гаранция

Всички предлагани от нас продукти имат пълна гаранция от 2 години. Ако имате притеснения, че за някой от тях срока е малък-ние можем да го удължим до 4 години срещу минимална сума.

доставка

Доставка от 2 до 72 часа

За удобство на нашите клиенти, предлагаме доставка на територията на България с куриерски фирми Speedy и Eконт.

доставка с куриерски фирми Еконт и Спиди
Отдаване на продукти под наем

Отдаване на продукти под наем

Още преди да имате изготвени документи можете да се възползвате от нашите продукти под наем.

Всеки продукт в категория “Под наем”, може да бъде отдаден за определен или неопределен период от време.

– Дали е възможно за седмица или две?
– Разбира се!

Разгледайте предлаганите продукти в нашия уеб сайт или посетете магазини ни и изберете най-удобния вариант за Вас.

Работа със социална служба Плевен

Работа с всички социални служби в страната

Работим съвместно с Агенция социално подпомагане. След изписан протокол от лекарска комисия, ще ви бъде издаден документ от социалната служба по местоживеене, с който може да получите необходимите технически помощни средства от нас напълно безплатно.

MEDIS-M.BG използва бисквитки. Продължавайки с разглеждането, Вие приемате използването на бисквитки.